Godmorgon!

Idag så har jag varit på läkarstationen och kollat min "knöl" i bröstet. Vet inte riktigt vad det är men som sagt jag va upp och kollade det, men kärringen är ju totalt konstig i huvudet! Hon sa typ att jag skulle vänta tre veckor i stället för att kolla nu! Så mamma blev lite irriterad så hon ska kolla det där och försöka få en remiss skickad till Danderys. Faen man vill ju veta vad det är så att det inte är cancer eller nått annat jävla skit. Men aja det märker man väl om det är någonting farligt. Hihi men ska dra nu ( Whoopie ) är påväg :D hihi puss <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Usch!

Nu är det massor av människor som har dött. Bara yngre åldrar, det är het sjukt. Jag fattar inte!!! Nej usch!
Vila i Frid! <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Trött, arg, ledsen och besviken!

...


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1



Restaurangen!

Ska snart på dejt med min söta lilla Ida i Restaurangen i skolan :) Hih mysigt dee jöö!
Skulle bara säga det shiiiing! <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Godmorgon!

Ett litet video inlägg så där på morgon kvisten :)



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1



BFF

haha jag vet att jag är lite muppig men de får duga :D


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2



BFF



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Sara & Ida

Tack för igår tjejer, jag har inte haft så roligt på jaa gud vet när. Tack Tack Tack... Detta måste vi göra om. Idag så ska jag iaf vara med Ida, vi ska fixa naglarna :) hihi :D Hoppas det blir as bra :D <3 Men nun så måste jag kila måste klä på mig.


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Celine Dion

hahahahahahaha



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2



HAHAHAHA! VÄRT ATT TITTA PÅ :D

Hej hej hej! Dehär är jag och min underbara vän sara :P haha varsågoda!


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1



Jag, Ida & Sara in the wood!

Hejsan!
Idag så gick jag upp till skolan med Ida för en gångs skull, och nu skämtar jag inte men de var hur skönt som helst att gå på morgonen man fick massor av energi :) Vi hade bara dietmatlagning idag, till 11 sen slutade vi :) Då gick jag för sista gången till min läkare "A" på BUP, sen blir jag en stor flicka :D haha^^ Efter det så kom Sara och hämtade oss vid flygfyren så åkte vi hem till mig, satte på oss stövlar och jackor sen va det bara att sätta sig i bilen och åka till vårat svampställe :) Vi var ute i ca: 1-2 timmar och jag hittade 2 kg, Ida en Hink och Sara plockade också ganska mycket :) Sen när vi kom hem till mig så satte vi oss ute i tältet Ida & Sara drack kaffe medans jag vägde svamp :P haha! Sen så när vi skulle åka in till Norrtälje igen så kommer jag på att jag glömde busskortet igen så det var bara att vända och hämta det... Jag tror på fullaste allvar att jag börjar bli senil! jag glömmer saker hela tiden :P Haha men nu så är jag hemma hos älsklingen igen, ska sätta mig i fönstret och röka dricka coola och snacka skit med Ellinor :) haha de vanliga :P
haha men vi hörs sen!
Puss babe´s!


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Sleepiiii!

Godnatt alla sötisar!
Nu ska jag tamme fan sova, jag är hur trött som helst och imorgon så är det faktiskt skola!
Puss
snuuuug!


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Blixtrar!

Go kväll!
Nu har jag precis ätit, käkar alltid sent när jag är hos min älskade boyfriend! Jag vet inte riktigt varför dom äter så sent, men ja det är väl som det är. Idag så har jag iallafall plockat svamp :) fick ihop 1,6kg :) på två timmar ungefär. Efter det så städate jag lite i köket, och i hallen :) Senare så åkte vi in till Norrtälje, och kvällen tillbringades med Sara :) och nu ligger jag här i sängen och gör ingenting, lyssnar på när det åskar och regnar :( usch asså jag tycker verkligen inte om när det åskar, ibland är det mysigt men ibland är det extremt läskigt^^
men nu så ska jag gå ut och röka och ring Ellinor :) Puss ni får ha det bäst! <3
Världens bästa kille! I love you babe! <3


Jag och min älskade Ida darling <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Angående Videoblogg!

Hej! Igår så sa ju jag att jag kanske skulle lägga upp en videoblogg, men jag hann inte igår jag var på jätte dåligt humör och om jag hade gjort en så hade jag ångrat allting jag skulle sagt! Det kan jag lova. Jag tror att jag kanske ska göra en idag/kväll när jag kommer hem, och efter att jag har städat!
Men vi får se helt enkelt.
Men i alla fall idag så har jag haft servering hela dagen, vilket inte har gått sådär väldigt bra, En tjej som heter "Stina" ( heter inte så på riktigt men nu låtsas vi ) tog allas bord. Vilket gav irritationer på alla andra i servisen. Jag själv stog i baren idag med Cassandra. För oss gick det i alla fall väldigt bra! Jag vet inte varför jag blev sur över det, men det kändes som om alla andra bara stog och häckade vid baren. Jag blev i alla fall irriterad.
Sen så efter serveringen tog vi oss till lommarbadet i Norrtälje för idrott vilket inte blev så långvarit för att vi egentligen skulle ro med stora jävla båtar men eftersom att det regnade och började åska & blixtra så blev det inte så. Vi fick i stället stå med T-kök och koka kaffe, te, Nyponsoppa, eller blåbärsoppa! haha!
men iaf nu måste jag dra måste hinna med bussen puss <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



HEJ!

Jo jag har funderat på om jag ska prova göra en videobloggning :P haha men jag vet inte riktigt. Men vi får se, i sånna fall så kommer det att komma upp ikväll eller i morgon! De va bara det jag ville säga men jag som sagt återkommer med den saken sen :)
Ha en bra kväll <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0