handla, städa plugga!

Dagens " att göra "
  • handla
  • städa
  • PLUGGA!
  • ;)
puss <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



hemma hos Ida :D

hej hej :)
just nu så sitter jag och äter en pigilin hos ida, funderar över vad vi ska äta, kommer inte på någonting bra ^^ idag så ska jag till bup, ( tråkigt ) och sen så ska jag hem med mamma! saknar henne lite granna faktiskt.
Men i alla fall, idag vaknade jag jätte tidigt fast vi är lediga. Så jag gick upp tog en cigg och drog mig sen till ida :) när jag kom hit så duschade jag, sen så plattade jag håret :) ser faktiskt ganska bra ut :) snart så ska jag möta mamma :) men nu så måste jag kila, puss <3


precis innan jag plattade håret :)


efter jag plattade håret ;)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



extremt trött.

Hej!
vaknade efter 3 o en halv timmas sömn. De som väckte mig var min mobil, för att en vän ringde och berätta att hennes pojkvän inte har kommit hem en. Fast han skulle kommit hem vid 2-3 tiden, jag förstår seriöst inte killars tänkande ibland. Hur fan kan man vara så jävla dum i huvet?! inte hade han någon mobil med sig heller, hans kompis trycker bort när man ringer, sen till slut så stänger han av den. JÄVLA RIKS PUCKO! jag avskyr dig; _ _ _ _ _ _! du kan bara dra i mina ögon, ditt jävla svin...!


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



never give up!

Hej eller ja godmorgon.
Idag är det Tisdag och det betyder att jag ska vara i bageriet hela dagen, och sen på eftermiddagen så ska jag ha lite Ansvarsfull Alkoholhantering.
Jag måste bara få berätta det här!!! Min mamma och jag satt och pratade då hon berättar för mig att vi kommer från ett häxsläkte! Jag höll nästan på att skita på mig när hon berättade det. Jag är alltså en häxa, vilket gör mig lite skraj! Ville bara berätta det, men nu så måste jag kila ut till bussen, puss <3
HIHI;D jag just nu ;) <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



behappy!

Hejhej!
Idag så är det ju skola igen, har inte direkt någon lust om jag ska vara ärlig. Jag skulle vilja ha ett längre lov. Men men sånt är ju livet, jag ska snart bli upphämtad av Whoopie <3 som tog körkort den 28/2-2011 hihi ett stort grattis till henne. Men iaf nu så ska jag borsta tänderna. Men vi hörs sen.
hihi jag just nu :P


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Nobody's wife

Trött på allt jävla bråk hela tiden!


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Bra start på dagen!

Hejsan svejsan!
Idag så vaknade jag 07,00, eftersom att min älskade pojkvän inte hann gå ut med hundarna så gjorde jag det i stället. Sen när jag kom in tog jag medicinen och hoppade i badet :) de va jätte skönt! Sen så pratade jag lite med Jimmy :) Ska börja klä på mig snart och fixa håret, sen ner till stationen och möta Jimmy, vi ska gå på stan en stund! :) Senare så ska jag och min älsking hem till mig, ska bli skönt att komma hem faktiskt! Har varit strulit i några dagar nu, ingenting jag tänker gå in på men iaf.. Men nu så måste jag kila!
puss <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Dagens göra!

  • Städa ( som vanligt )
  • Diska
  • Gå ut och gå
  • Kanske fixa naglarna


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Klippt lugg!

Jag själv tycker att jag passar i de..
Vad tycker ni?!


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0