Besviken!

Tänk att man jämt ska ställa upp för sina "vänner" men ingen ställer upp tillbaka! Jag är så fruktansvärt trött på att alltid finnas till hands när ingen annan finns där för mig!


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Te Amo Mi Amor!

Hejsan!
Gårdagen spenderade jag i Stockholm med älsklingen :) Vi kollade på BIO filmen var Thor! Jag lovar och svär att den glider hårt asså, jag tyckte den verkade as tråkig men den va hur bra som hellst :) Sen så åkte vi hem till Norrtälje, vi handlade lite först sen så lånade jag Elles ballkong och tände ljus överallt och åt jordgubbar doppade i choklad och citron cola :D toppen i botten :D <3! Sen gick vi hem och myste lite sen sov vi :) de var gårdagen men berättar resten sen puss <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



två år med världens bästa pojkvän <3

Hejhej, idag så är det den 28/4 och de betyder att jag och älsklingen har varit tillsammans i två år :D dom två bästa åren jag någonsin varit med om :D Jag älskar dig Julio Ismael Perdomo Morales, du är världens bästa pojkvän <3 Du anar inte hur glad jag är över att jag har dig! Baby du och jag föralltid! Kommer aldrig låta dig gå ifrån mig hjärtat!
I <3 F = For ever and always! <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



saknar dig p!

Kommer aldrig bli som förut!
Fast jag önskar de!
De va inte meningen att det skulle bli såhär!


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Promenad ♥

Hejhej!
Snart så ska jag ut på promenad med min fina Ellinor ♥ :) Vi har alltid så mycket att prata om så vi kommer ha väldigt roligt :) Sen ikväll så vet jag inte riktigt vad jag ska göra men antagligen blir de att vara med Ellinor med älsklingen :) Imorgon innan jag åker hem blir det nog att träffa Ida :) ♥ har inte träffats på ett tag nu :) men så kan det vara! Nu så ska jag ringa Ellipelli och kolla om hon är redo :P ♥

Men vi syns senare kanske puss ♥


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



GRATTIS BABE <3

GRATTIS FINASTE ELLINOR PÅ 19 ÅRS DAGER :D HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR DAG <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Snart är det jag som är kung!

VÄNTA!!! SNART ÄR DEEE JAAAAAG DOM ÄR KUUUUUNG :D love it :D <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



76040

Hej hej!
Idag så är det söndag vilket innebär att det är skola imorgon! Haha Suck! Jag är dessutom förkyld,*tråkigt* I Torsdags så åkte mamma, micke, hampus, och Timmy till Åre, så jag och Isse åkte hem för att vi skulle ta hand om katterna, jag skulle egentligen följa med upp men jag ska ha nationella prov på Måndag så jag kunde inte och sen blev jag ju förkyld :( Men sånt är livet jag och mamma ska göra någonting senare, jag får välja! I Fredags så var jag på praktiken vilket jag inte skulle gjort känner jag för att jag blev bara sämmre och hostade efter satt, Igår så kom Sara hit och sov med mig och Isse :) Idag så har jag inte gjort så mycket, håller på tvättar, har diskat, varit ute med hunden, varit och handlat, sen har jag inte gjort så mycket mera faktiskt, ska väll plocka upp allting från golvet och fixa lite med tanke på att dom kommer hem i morgon!

Men nu så måste jag kila, puss <3



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



será tan feliz!

Hej hej!
Idag så vaknade jag och var jätte arg/grinig har ingen aning om varför men efter att jag gick ut med hundarna blev mitt humör bättre, de va så varm och skönt ute och jag kände mig så himla glad bara. Ikväll så är jag och Isse bjudna på middag hemma hos Sara :) <3 Sen så måste jag fixa ett par svarta byxor eller en lång kjol! Ska börja min praktik i morgon, och jag känner mig lite sådär nervös. Men jag har tur som ska ha min praktik med Ida så att jag inte är helt själv. Jag tycker faktiskt att det är lite läskigt sådär! Men men sånt är livet, de kan ju inte alltid vara roligt. På Torsdag så blir jag själv hemma i fem dagar, kan inte följa med upp till Åre för att vi ska ha ett F- - - - - - - - -  nationellt prov. Jag blev jätte ledsen när jag fick reda på det. Jag ville verkligen följa med men man kan inte få göra allt här i världen. Men men nu så ska jag hjälpa till lite här :) hörs!!

pusspuss <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Plugg, plugg, plugg!

Hejhej!
Idag så vaknade jag vid 7, kunde inte sova så jag gick ut och gick en promenad med Inca runt rudebacken :) Gick faktiskt ganska bra förutom att vi mötte en jävla hund som skällde hela tiden! Men annars gick det fint, när jag kom hem tog jag min medicin och gick och satte mig och pluggade direkt, jag måste verkligen göra de nu!! På måndag börjar min praktik, ska vara där i fyra veckor. Men jag har tur som ska ha min praktik med Ida :) Jag ligger faktiskt väldigt mycket efter, jag har:

  • 4st Prov i kök
  • 2st Prov i Sammhäll
  • 1 Prov i Idrott B
  • 3st saker som ska in från Engelskan
  • 2st saker som ska in från Svenskan
  • 3st saker som ska in från Religionen
Jaaa, ganska mycket saker kan man ju lugnt säga! Så jag har ju lite att göra!
Men nu så ska jag fortsätta men vi höres!
Puss <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Börjat träna!

Hej bloggen!
Jag vet att jag inte skrivit på länge men de har varit mycket nu på sista tiden. Nu har jag bestämt mig och jag ska börja gå ner i vikt för jag börjar bli väldigt stor nu! Så jag ska börja träna varje dag, på min kära pojkväns crosstrainer eller träningscykel och kan jag inte de så ska jag börja gå ut och gå/springa :) sluta äta så mycket onyttigt.
Nu ska Felicia gå ner i vikt!


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



ledsen och besviken

.



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0