Nattinatti!!!

Godnatt nu på er!




KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Moget!

Postat av: stina eriksson

hej felica! vi sitter här jag och min nära vän.. vi förstår inte hur du kan skriva så här i din blogg värld! de är så typiskt kissie att göra nått sånt här som du gör just nu. vi säger bara väx upp lilla du!! när hon eller han ser de du har skrivit så kan dom anmäla dig så du vet om de :( lycka till i fortsättningen hoppas de löser sig mellar er! :)

2010-10-29 @ 19:29:12
Svar till " Stina Eriksson " ( Ellinor B )
hahaha okej, men roligt liv du måste ha Ellinor! och du anmäl mig gärna och hälsa från mig =) Hoppas du får ut någonting av det.
Eftersom att jag vet att det är du så tycker inte jag att du ska hålla på å låtsas vara någon annan! Alla vet att det är du och vad roligt att du drog in Kissie i dehär =) de är ju din idol. Ni är faktiskt ganska lika, utseendemässigt också! Men om du tycker att du får ut någonting av de här så visst, ha så kul på cupen =)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 2



Morrn!

Trött som ett jävla aphuvud!
Önskar verkligen att jag hade haft lov nu, fy fan så jävla skönt =) Idag så skulle jag egentligen ta massa prover på vårdcentralen, men jag skiter i de.. Efter som att jag kan göra det på lovet i stället för att annars missar jag ju skolan, och det är fan inte bra asså!
Nejnej!
Nu så ska jag börja göra mig i ordning inför skoldagen..
Ha de så bra nu allihopa :)
Puss Puss
Bye bye!


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Moget!

jävla svin!


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Å så var de dags för skolan igen då!

Godmorgon!
Nu är det snart dags för skolan igen! Under hela dagen så har vi två lektioner och de är kök och svenska, vilket är väldigt tråkigt!
Det här helgen har varit ganska så roligt i alla fall.
I fredags så gjorde vi inte så mycket var bara hemma och lata oss, på lördagen så var jag och älsklingen först ute på en lång promenad och sen så åkte vi till kusinträffen :) Har inte sett alla på två år å de blev spännande! Alla har vuxit till sig och blivit stora ^^! huhu!
Igår ( söndag ) så var jag först hemma och sen så drog jag in med älsklingen in till Norrtälje, och där var vi också med Ida och Dennis =D vilket var väldigt skojigt!
Men men nej nu måste jag dra! Men vi syns och hörs puss!
Byebye!


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Hur fan orkar du med dig själv?

ursäkta mitt språk men just nu är jag så förbannat jävla trött på hur en X-vän håller på, skriver om hur patetisk jag är på sin facebook.. Jag tycker bara att det är så otroligt töntigt! Jag förstår inte hur hon orkar med sig själv.
Jag har ställt upp för henne varje jävla gång de har blivit knas och ändå så får jag bara skit tillbaka.
Hon säger till sin X-pojkvän att hon hoppas på att jag ska bli mördad så att hennes liv blir mycket bättre. Hon är 18år och då tycker inte jag att man beteer sig sådär! Hallå vi har liksom känt varandra i nästan 10år och då gör hon såhär. Tycker inte direkt att det är snällt!
Men aja de är hennes jävla fucking val! Men om hon vill fortsätta med de hon håller på med så får hon väl göra de men de kommer inte att sluta bra i slutändan! Men så är det....
Ha de bra nu ska jag dra härifrån pallar inte mer :D haha¨
Måste börja göra mig i ordning ska på kusinträff :D
Puss hej!


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1



C.P

är så förbannat jävla patetisk..!
Du och din jävla Wboyfriend kan ju hänga er i en grantopp med strypkoppel!


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



HATAHATAHATA!

E&R!!!!


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Hade en underbar helg med Ida ♥

Hejsan!
Den här helgen så har jag vart med Ida :)
I fredags så var vi hemma hos min älskade pojkvän :)
I lördags så var vi först hemma hos älsklingen och sen drog vi till Jocke sara´s kompis!! Å sen så drog vi till Lanternan och köpte korv :) Sen så kom Norton och skjutsade hem oss :)
Haha I Söndags så drog jag hem till Ida, där vi badade och hade en riktig tjej dag, senare på dagen/kvällen så drog vi hem till Isse där vi sjöng sing star haha xD hade ad roligt, till en viss person började dryga.
Men de löste sig :)

Men men idag är de ju måndag och det betyder att de är dags för skola!
Å jag lovar de suger!

nej nu så ska jag börja göra mig i ordning.
pusspuss!
byebye.


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Vad är det som händer? ♥?!

Helt seriöst så orkar inte jag bråka, men allvarligt vad håller du på med?
Jag har ställt upp för dig som fan den senaste tiden och vad får jag tillbaka? Jo bara skit!!!
Jag har kommit till dig och sovit hos dig, jag har alltid funnits där för dig, jag har gått i mellan dig och Robin nu i nästan en hel månad och inte ens ett tack?! Vet du hur de känns för mig eller? Jag känner mig så förbannat utnyttjad utav dig, visst de kanske inte va så du menade de hela men så känns det.
När du och Robin var tillsammans hur mycket pratade vi då? Jo när du mådde dåligt. Annars sa du bara:
- Nej men åh jag orkar inte svara..
Då ringde jag till Robins mobil och så säger du:
- Nej svara inte jag pallar inte prata.
Hur snällt är det? Robin fick till och med ljuga för mig för att du inte skulle bli sur, han fick säga att du va på toaletten eller i duschen.
Jag älskar dig E men jag orkar inte allt jävla bråk.
Du vill att jag ska vara ärlig nu...
Jag tycker att du har blivit så himla konstig, vet du själv vad du håller på med? Alla börjar fundera över vad de är som händer med dig!!! Jag fattar seriöst inte hur du orkar vara såhär.
Din mamma är jätte ledsen och orkar inte att du ska vara såhär. Och snälla E jag vet att du kan så mycket bättre, och kolla inte bara på vad du saknar utan kolla på vad du har också! Du ska inte bara se va du inte har utan du MÅST också titta på vad du har så du inte går miste om det!
Förlåt gumman men jag pallar inte ta mer skit nu!
Jag älskar dig och de vet du !


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1



Skola och sen marknad!

Hejhej!
Idag är det den berömda Norrtälje marknaden, ska bli rolig förra året så fyllde jag år och jag hade hyfsat roligt men alla karuseller stängde så förbannat tidigt. Så jag blev lite surig men de gick över..
Idag så ska jag i alla fall först till skolan och ha kök och sen arbetsmiljö & säkerhet och sen så blir det marknad men Ida och Hamp ( min bästa vän & min lillebror ) ska bli ganska roligt bara vi inte börjar tjafsa så är allting lugnt. Men i år så ska jag tamme f*n åka alla dessa karuseller :D min älskade pojkvän jobbar idag ;( så han kan inte gå med oss. Men nästa år så jävlar ska han gå med oss. Men sånt är livet!
I morgon så fyller jag år :D hahahaaa gillart :D Isse, Ida, Dennis och ellinor ska med mig hem och fika lite ;) haha nej nu måste jag börja göra mig i ordning för skolan men vi ses och hörs babes!
Puss puss!
Byebye!




KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0