Annandagen!

Hej!

Igår så firade jag jul en gång till med våra kusiner och med min lillebror ( Dennis och min syster ( Danielle ) och hennes pojkvän. På morgonen så spelade jag och Hampus " Guitar Hero " eller ja om jag ska vara helt ärlig så gjorde vi de nästan hela dagen, förutom när jag åkte upp till älmsta med Sandra :).. Ja, jag fick kuddar, presentkort och några burkar vet inte vad de heter... De fick jag av Kusinerna och Danielle & Sebastian och Dennis.. :)
Jag fick en ny mobil och en bärbar dator av mamma och Micke. En glas björn i min månad från Hampus och 800:- av Timmy och Jenny.... Jag fick smink utav mamma och jag fick massor med smyken :) !!

Jag hade en aning om att jag skulle fåf en bärbar dator men va faktist inte helt säker. Men titta jag fick den ändå :D dåålig tur man kan ha då:P
Min lille bror fick sin X- box 360 innan jag hade öppnat mitt, hahahaaa jag va typ as avendsjuk :D GAAAHAHAHAA!!!!
Han fick Guitar Hero och de nya sing star (: så gissa vad jag ska göra hedanefter? HAHA...

Idag så ska jag åka till Tallin med min kontaktfamilj och deras kompisar (: känner dom.. Jag vet inte hur länge man är borta men lääänge iaf :) men jag vill ju inte vara borta på NYÅRSAFTON! När man kan ha kul hemma ;P
Jag har aldrig åkt till Tallin någon gång... Jag har lixom aldrig heller suttit på ett flygplan eller på ett tåg... De är hel sjukt jag vet, men så kan de faktist vara ibland...

Så att idag så ska jag packa, duscha, gå ut och gå och lite sånna där saker innan jag åker :) JIPPI jag vet lixom inte ens om jag vill åka heller, men de är typ försent att ändra sig nu! Iaf vad mamma säger.. För att om jag måste avboka så måste jag betala en jävla massa pengar.. Och de har jag fan ingen lust med!:..

Jag saknar Ida oxå riktigt riktigt mycket... Jag vet att de låter sjukt men jag gör faktist det..! men men sånt är livet!
Men nu ska jag gå och hoppa på min lillebror satt han kommer upp någon gång ;D haha
Kram på er ;D <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



KalleAnka ^^

Hejsan allesammans..

Idag så har jag varit hemma.. Och jag och Jenny ( brorsans flickvän ) var ute och gick i 45 minuter ^^ de va väldigt skönt faktist!
Sen så skalade vi potatis och sen kollade vi på KalleAnka :D Och jag ringde Ida och Sandra oxå..
Sen så gick jag hit till datorn och har tråkit och väntar på maten och jag vill öppna julklapparna nu men får inte de än "/ haha men längtar som fan.. Och saknar  kompisarna "/ Åker till Tallin om två dagar, lite kul faktist. Men vet inte om jag villän så länge..
Men ska dra nu..

Men GODJUL PÅ ER OCH GOTT NYTT ÅR (G) :D



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



God Dag :D

Hejsan..

Idag så har jag varit i Norrtälje med Mamma för att vi skulle hämta ut mitt pass.. För att jag ska åka till Tallin annandagen.
De va as mycket folk inne i Norrtälje iaf på systemet hah^^
Sen så åkte vi bussen hem och så..
När vi kom hem så städade jag mitt rum och min lillebrorsas rum :P
Sen så käkade vi..
Jag och Hampus ( min lillebror ) låg och kollade på Saltkråkan hah as kul jöh ;P
Och nu sitter jag här och önskar att de va morgon :D

Och Ida gumman jag finns här ifall att du måsta snacka och om du är ledsen.. Ring mig när de behövs :) älskar dig <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



BAJS!

Hej hej !

Jag kom nyss hem från JULBORDET:D hos Gunilla, de va fan kul eller ja lite iaf till en jävel kom med sina onödiga kommentarer, men annars va de bra.. Vi fick Julklappar av Gunilla as kul faktist.
Jag fick en mugg och en brika som hörde till, och sen så fick jag ett fiskedrag som jag böt mot GODIS :D med Malin :)
Jag blev iaf glad :D
Och jag tror faktist att Ida bläv lite avensjuk ( HAHAHA )
nja litelitelite iaf :D

Sen så spöa jag Sandra i fotbollsspel :D:D:D hahaaa LOSER :P^^
Och till Ida frästen HEH^^
Aja men vid typ fem över halv nio så kom Ida på att bussen skulle gå, så vid typ kvart i när bussen gick från stationen så åkte vi från Gunilla och Malin, jag och Ida skulle köra ifatt bussen vi låg fan i 110km/h haha as kul jööh fast man könde att de blåsta när man satt i bilen lite läskigt faktist :P Vi han inte köra ifatt den men nästan så^^

Sen så skulle Malin köpa ströbröd och när vi kom till Ica så hade de precis stängt och Malin hade tappat sin plombok eller ja hur de nu stavas, men i alla fall så körde hon hem mig och hon fick låna tröbröd av oss. Men när jag kommer innanför dörren så är ingen av hundarna hemma!

Båda har flyttat nu... MEN JA DE KÄNNS JU HELT TOPPEN ATT DOM ÄR BORTA!
Ajax som jag berättade allting för är borta, Disel som käkade upp våra skor är nu oxå borta... Ajax hade jag kännt åtta år och allting, fanfanfan...!



Ajax i svart och Disel den andra saknar dom :'( <3

Men ska gå och lägga mig nu puss :)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Julen är nära... :)

Nu sitter jag här med Ida och har skit kul ( HAHA )
Idag så har vi varit nere på stan :) och där träffade vi Ellinor :)
Sen så mötte vi Jimmy :) och sen så åkte vi hem till Ida igen.. Ohh hon hittade en as snygg nyårsklänning seriöst den satt as fint på henne :)... våran buss går 17,00 så vi har lite bråttom men skriver mera sen puss puss på er ocg GODJUL :)



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄA

Jag fattar SERIÖST ingenting ;O
Va har jag gjort dig? Jag har iaf en anledning till att vara sur på dig, när man är är dum mot mina kompisar så får man skylla sig själv.. Jag är så jävla trött på dig, du tror bara att du får status när du håller på såhär men nej då.. Inte av mig eller av någon annan.. HAHAHAHA... mupp offer..

Nu är jag så jävla trött på att bli kallad saker, att folk är dumma.. Ni vet att jag inte kan säga nej.. Men änädå så håller ni på, jag har bara några sånna kompisar som är ÄÄÄKTAAA:) Jag vet att det inte är så lätt att vara snäll. Men snälla försök.....



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1



Godmorgon ^^

Halloj..

Nu sitter jag vid datorn och väntar på att klockan ska bli 07,25 så att jag kan gå ut till bussen :)
Ska till skolan jöh, har musik prov idag. Jag har faktist inte fått något papper som dom andra har fått eller ja det är jag och Ida som inte har fått något för att vi har varit borta. Men vi får se hur det går. Engelska prov i morrn man får väll se hur de går. Jag hoppas att det går bra i alla fall.

Idag så hoppas jag att allting  går bra och inte att det typ är min otursdag. haha det kommer säkert att vara det. HEH^^
Jag har Idas Nyårs klänning som hin hade förra året ( AS FIIIN FAN ).. Satt jag får fan inte spilla mat nu.
Hoppas att IDUUS kommer till skolan, eller jaah " RÄKAN " hahahaaa. Det va fan Daniel som började med det fan..!

Nu är klockan 07,08 och jag pallar fan inte gå till skolan eller orkar jag de? Ehmm nääj eller jääs eller jääz nääj kanske.
Jo men de orkar jag, måste försöka på provet i alla fall. Om jag inte prövar så kanske Kent tror att jag inte har lyssnat på lektionerna. Sen måste jag göra en Musik uppsats, bild provet måste göras och om prov på NO. Men matten är fan fett soft. Ohh nej, jag har fan Engelska prov i morrn satan!

Men de ska säkert gå bra!
På matte provet så fick jag 17½ rätt av 22 De är fan bra men på VG frågorna så gick de fan inte bra hehe 2/8 rätt heh^^ Hade faktist inte pluggat så de va fan bra.
Jag har skrivit ut min Svenska uppsats nu den är på 6 sidor haha^^ skrev om Ida. Den blev as bra de tyckte Ida också. Jerker hennes pappa tyckte också de mamma oxå satt jaa jag tror att Solan tycker att den är bra oxå.
Jag längtar fan till Julafton och sen till Nyår... Jag ska va med Ida på Ny års afton :D De ska fan bli fett nice jööh ;)

Jag hade tänkt att ha de skiit kul iaf, jaa ist för att sitta hemma som vanligt :P
Förra året va jag i Rimbo och va med min kontakt familj. Visst hade jag kul men jag saknade fan mina kompisar då asså ;O men men så kan de fan vara.
Nu ska jag börja göra mig i ordning, för att snart går bussen och klockan är 07,15
Och min buss kommer fan snart! eller ja om typ en kvart (;

Men jag skriver mera lite senare, vi ses snart igen..

God Jul allisammans
(Tycker att den här bilden är en riktig Jul bild (: )

God Jul alla sötnosar!

Hej då och God Jul & Gott Nytt år allesammans! (AA)



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



peace

Snart ska jag gå och lägga mig, men tänkte skriva lite först:P^^
I kväll har jag varit barnvakt åt min lillebror, vi kollade på film och snart så ska jag gå och lägga mig, är fett trött asså.
Efter att Ida åkt iväg igen för att åka till draget så började jag sakna henne direkt § De var hemskt asså (: 
 



Justin Timberlake förra året i globen^^ <3



Han igen och Timberland <3



Älskar han asså <3



Iduus efter hennes Helllliko PETER tur :P Hon kommer att döda mig för den här bilden men asså jag va fan tvungen ( SORRY IDA :'D )

<3

God Natt <3



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



fan bra

Idag har jag varit hos Ida hela dagen :)
Vi gick ner på stan och kollade och fikade, fter det så tog jag och Ida emot ett pris från miljö grejsimojset, fick 10 000 kronor som vi ska åka någonstans för med skolan.......... Hahaha Anneli våran mentor som skulle gå upp med oss på scenen ramlar där xD jag och Ida stog typ och as garrva hahaha de va skit kulit :P

Igår så kollade vi på två jävligt bra filmer, :D Hade as tråkiit och kul som vanligt, hade as kul hahah nej men inte de nej...
Men vi åt glass oxå eller ja jag å hah^^
Ida är fan världens bästa Ida det finns ingen annan Ida.







Jag i Idas vita fina klänning :)
tyckr att bilden blev rätt fin faktist :)


rl

Saknar er som fan killar :( <3



Ida jag vill säga att, du är verkligen världens bästa Ida, ingen kan någonsin ta din plats i från mitt hjärta.
Du, utan dig så vet inte jag vem jag hade varit. Jag vet iaf att jag inte skulle vara så som jag är idag..
Ida jag älskar dig snälla glöm fö fan inte det nu!





























KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0