Gud vilken tråkig dag!!!♥

Hejsan bloggen (:
Nu sitter jag i min rosa fina mjukisdress och bara tar det lugnt. Mamma är inte hemma, Micke & Hampus sitter och kollar på tv. Satt det är lugnt och skönt här hemma. Ikväll så ska jag bara sitta hemma och prata med Isse i telefon, har ingenting att göra. Idag så var jag först hos älsklingen till kvart i två, sen så åkte jag hem. Kom hem vi typ kvart i tre. Sen dess så har jag bara varit hemma och tråkat sönder. Det finns verkligen ingenting att göra när man bor här ute. Visst det är skönt men ändå lixom. Hur kul är det att bo mitt ute i skogen?? Nej precis inte kul alls. På sommaren så är det rätt skönt, då kan man lixom ligga och sola hur man vill utan att folk ska se. Det är skönt. Men men, jaa imorgon så ska jag troligtvis till älsklingen. SKÖNT!!!!! Det är så tråkigt att bara vara hemma hela tiden. Sen på nyår så befinner jag mig i Norrtälje med älsklingen såklart. Jajemensan. Men men ska snart titta på How I met Your Mother. Så sjukt bra asså. Sen efter det då ska jag nog gå och lägga mig, Är fan as trött. Har man inge liv så har man inte, haha skoja bara, Alina och Annika ska fira nyår med mamma och dom, lär väl träffa dom ;) Nice nice, saknar alla dom där 08:na :P haha ta inte åt er,..! Roligt det iaf.
Men nu så ska jag kolla på min lilla serie.
Vi hörs och syns..!












KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Snabbaste städningen ever!

Hehe! Städat klart redan =) Nu så sitter jag bara och lyssnar på musik. Ska snart äta lite mat. Sen ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra. Är trött så det lär ju bli att jag går och lägger mig tidigt.. Men men nu så ska jag gå ut och röka ;) vi syns & hörs...













KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Städ dags.

Japp nu är det bara att lyfta på häcken och börja städa. haha xD
Men kommer tillbaka.
syns & hörs!








KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Godmorgon!

Hejsan!
Jo det är såhära att jag ska snart åka hem :( När jag kommer hem så måste jag städa mitt rum igen.
" Som vanligt " haha, men nu så ska jag packa men vi syns & hörs.



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Life is not funnier than you make it to.

Just nu så sitter jag dricker Cola :P Heh! Det är gott. Isse skalar min apelsin, jag har börjat äta väldigt mycket frukt (: Nice ju. Det är inte bara nyttigt utan det är gott också. :) Ska snart kolla på How I Met Your Mother(: Jätte skoj :D Men men Isse sitter bara och spelar men det förstår jag att han gör med tanke på att han precis har köpt det :D hehe, nej nu så ska jag dra men vi hörs & syns







KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Nu hemma hos Isse.

Hejsan bloggen.
Nu har vi kommit hem. Var nere på stan med Sara och handlade lite. Jag köpte bara underkläder och lite lösnaglar :P hehe^^ Men det är fint och jag får passa på nu när jag inte gåt i skolan, får ju inte ha långa naglar "/ Sen så var min älskade pojkvän jätte snäll. Han köpte en Rosa mjukisdress åt mig. Jätte fin :D Super nöjd. När vi ändå var nere på stan så gick vi till spel och sånt för att Isse & Sara skulle köpa något spel. Sara köpte sing star och Isse köpte Dj Hero!!! Så nu så sitter han bara och spelar det. Och seriöst jag skojar inte han spelade på expert på första gången. Helt galet asså.. Men ja man kan ju ha tur i vissa spel :P heh!! Vet inte riktigt vad som händer ikväll jag får väl spela Left 4 dead 2 medans Isse spelar sitt Dj Hero. Jag vet inte riktigt vad som händer i morgon. Det ända jag vet är att jag ska hem med 13,45 bussen.. Satt jag kommer ända hem. Annars får jag ju gå hem och det vill jag inte! Men men jaa, Idag så har jag och Isse varit tillsammns i 8 månader. :D GRATTIS TILL OSS! Jaha jaa, nu så ska jag nog spela lite left 4 dead 2 ;) vi ses hörrni! ^_^


MINMINMINMINMIN!! :D









KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Buy new clothes!

Snart så åker jag och Isse in till Norrtälje och handlar:D Yäääz, jag kommer att handla men jag vet inte om jag kommer att handla så mycket. Behöver nya linnen, underkläder de är det ända som jag vet nu som jag behöver. Hehehe..! Bussenn går 11,20, när vi kommer in till Norrtälje så ska vi först hem till Isse och lämna saker sen ner på stan och sen till Elgiganten med Sara q=)  Men men nu så ska jag packa mina saker, men vi syns & hörs.




Hejdå ha en härlig dag =)



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Too hot can not sleep.

" Can not sleep too hot "...
Nej jag kan fan inte sova. Det är för varmt. Jag låg på soffan men det gick inte det heller. Isse sover med katten och han ligger på täcket. Haha han är så söt när han sover. Men allvarligt, jag vet inte vad jag ska göra. Nu när jag sitter vid datorn så blev jag pigg. Alla andra sover, det är helt dött här. Det ända man hör är alla som snarkar. Längtar tills jag får min nya säng. Det är så himla trångt att ligga två i min säng. Isse stackarn brukar få sova på soffan ( hihi ) men inatt blir det jag som får göra det tror jag. Jag har ont i huvudet!

" I'm refreshed and can not sleep "...
Jag har så tråkigt. Snälla säg någon vad jag ska göra. Det finns verkligen ingenting att göra. Jag funderar på att gå ut och röka men jag vet inte. Jag vågar inte stå ute själv, visserligen så har vi massor av ljusslingor som mamma har satt upp överallt men ändå. Det är faktiskt lite läskigt hehe! Jag kan sitta och snacka med katten för han är den ända som är vaken. Hahaha om katter ändå kunde snacka, skulle inte vara fel haha :D tråkigt kul det skulle vara då haha :D Men eftersom att det är omöjligt så kan jag ju drömma vidare återigen!

" Do any sleep, I need company "...
Måste alla sova, jag har lixom tråkigt. Om man ändå folk kunde vara vakna satt man får lite sällskap. Hur tråkigt får man ha egentligen. Va?! Säg mig varför SOVER ALLA?????!!!!!! Jag funderar på att väcka Isse och be han vara vaken tills jag somnar men det är kanske lite taskigt. Hahaaaa! Men jo jag ska fan göra det. Eller nej jag hade blivit skit sur om han hade gjort så mot mig. Men varför inte lixom?! 
Ja jo.. NEJ jag ska inte.

" I may try to sleep anyway even though it is very hot "...
Jaha, ja jag får väl försöka sova igen då. Eftersom att det inte finns någon som är vaken. Jag är bara lite trött, men om jag försöker sova så lär jag ju bli det. Hahaaaa Einstein jag är så smart (:.....
Hihih men aja Godnatt på er igen då..










KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Good night everybody see you tomorrow!

Nej nu har jag bestämt mig, nu så ska jag gå och lägga mig. Har varit en lång dag xD Hah jag vet inte om jag kommer att somna för det är så jävla varmt. Helt sjukt, fattar inte att det kan vara så varmt när mina element inte ens är på. Men det måste vara för alla ljus som mamma har tänt & alla andra element som är på. Men det är skit samma, imorgon så ska jag & Isse ner på stan och handla lite smått och gott ( kläder )..! Sen så ska jag sova där tror jag iallafall. Hoppas på det..! Men nu så ska jag gå och lägga mig.






Godnatt allihopa!




KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Du svek mig!



 


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Skulle vara skönt att åka utomlands.

Jag som aldrig har varit utomlands skulle behöva åka. Det skulle vara väldigt roligt att åka någonstans.
Te.x Thailand, Egypten, Spanien eller kanske sydafrika dit jag vill åka för att titta på flodhästar.
Varför inte lixom? Skulle inte det vara en bra ideé? Det skulle vara roligt (: Heh !


Men helt allvarligt! Hur fint & skönt ser inte det här ut?! Jag skulle inte banga om jag fick chansen att åka asså.
Men man kan ju drömma vidare.



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Haha Sara!

Haha Sara du kommer att losa så jävla hårt nu när jags slår dig :) Jag kommer att komma om dig hur fort som helst. MOHAHAHAHAAAA.. Puss på dig q=)
<3

P.S JAG ÄGER PÅ DET DÄR SPELET :D


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Ut och åka pulka & elda!

Japp det stämmer ska ut strax och åka pulka & elda. Vänta tills Timmy & Jenny kommer hem. Superduper roligt. Har inte träffat Jenny på jätte länge, ska ge dom julklappar och så. Just nu så sitter jag och Isse å lyssnar på Hollywood Undead. Efter den så ska vi gå ut och ha det skoj med hela familjen. Juste Danielle, Sebastian och Dennis var hos oss i fredags. Det var väldigt mysigt jag och min syster satt och snackade om allt. Å då menar jag allt, från A - Ö! Det var jätte skänt att få prata av sig. Har inte gjort det på länge. Och sen så nästa gång hon kommer upp så ska vi åka på spa nere i Grisslehamn, vi tror så iallafall. Skönt skönt.
Men nu så ska jag gå ut. Vi hörs & syns senare.
Pusselipusspuss <3




KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Hallelujah moment.

HEJ BLOGGEN :D

Idag så har jag bara varit hemma. Städat, spelat och varit ute i snön =) I morse så fick jag reda på att krogen ( Bryggan ) har brunnit ner. Men seriöst vad är det för jävla idioter som tänder eld på en krog?! va? Folk har tamme fan inget liv. Sen efter det så brann Wilhelm Mobergs f.d hus ner. Om ni vet vem det är? En känd författare som dog 1970 någonting. Det ligger också i närheten av Älmsta. Jäva idioter. Man tänder inte eld på andras egodelar. Helt seriöst. Jag blir fan arg, varför ska man behöva ha kameror överallt!! Det är ju sinnessjukt. Aja idioter finns det överallt. Men men livet måste gå vidare. Men men nu så ska jag gå och lägga mig, är as trött, hah Isse sover redan så sööt :D Men god natt på er vi hörs & syns imorgon!
Pusselipusspuss <3



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Kalle Anka dags.

Japp så är det, Kalle Anka dags nu då (: Sen mat sen så julklappar jippi:D Längtar som fan.

GOOOOOODDDDIIIIIIEEEEEE JJJJJJJJJJJJJJJUUUUUUUUUUULLLLLLLLLMMMMMMMMMMAAAAAAAAASSSSSS


Nu blir det Kalle Anka Pusselipusspuss <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0