stockholm!

Hej min puddingar!
Nu har jag precis kommit ur duschen, ska pka till Stockholm idag med Sara för att hon ska -hemligt- kan kanske berätta sen beror på.. Vi ska inte vara där så länge vi ska typ bara vara där i 2-3 timmar :) När vi kommer hem så ska jag kanske ner på stan med Ida :) beror också på, men vi får allt hoppas på det :D Idag är det ju den 28/2-2011 och det betyder att jag och min underbara fina pojkvän har varit tillsammans i 1år och 10månader idag :D HIHI :D :D :D <3 <3 <3!!! Men iaf, nu så ska jag kolla Facebook och så vidare men kanske skriver sen!
Puss <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



FÖRBANNAD!!!!!!!!!!!!!!!

VARFÖR MÅSTE ALLA VARA PÅ SÅNT JÄVLA PISS HUMÖR FÖR? MIN LILLA GULLIGA STOREBROR GAV MIG EN UTSKÄLLNING FÖR ATT JAG TITTA PÅ HONOM! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHH CPCPCPCPCPCPCPCPCPCPCPCPCP!!!!!!!!!!!!!!!!! HAN TROR SERIÖST ATT JAG INTE LITAR PÅ HONOM! JÄVLA MUPP HUVE! FAN SÅ JÄVLA ARG JAG BLIR! :@


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Willy´s

Hejsan bloggish!
Har precis kommit ur duschen, riktigt skönt :) snart så ska jag och älsklingen åka hem till mig men innan så ska vi till Willy´s och handla :) ikväll så ska vi inte göra så mycket, ska mest tare lugnt.. Vi ska iaf kolla på Chuck :D så jävla bra det är asså jag svär de är grymt bra!
Men nu så ska jag packa ihop mina saker sen dra till affären ;) vi syns kanske i kväll :D
puss <3


hihi jag just nu ;)


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Äntligen Fredag!

God morgon bloggen:)
Jag har precis klätt på mig och tagit min medicin, vaknade för ungefär 20 minuter sen! Helt sjukt trött man är på morgonen nu för tiden! Idag så ska jag till skolan, och sen hem till mig.. Idag så har vi prov också i matte, hoppas det går bra :) Men nu så ska jag sminka mig och sen ut till bussen :) puss <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



sitter i skolan med Ida <3

Hejhej!

Just nu så sitter jag i skolan och ska strax börja plugga på våran uppsats.. Sen så ska jag hem till älsklingen, kanske åker hem idag men vet inte än. Idag så måste jag i vilket fall som helst. Nej usch nu måste jag kila, måste börja plugga om det någon gång ska bli klart!
puss!



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



saknar er!

Hej! Jag sitter fortfarande hemma men idag så har jag sällskap! Jag har min underbara pojkvän här :D <3 Jag måste erkänna att de är riktigt tråkigt att vara hemma hela tiden! Jag skulle aldrig klara av att vara hemma hela dagarna! ALDRIG! Jag har vänner som har hoppat av skolan och jag måste erkänna att jag är djupt impad på att dom klarar det! Sen så tycker jag att det är tråkigt för att man inte får träffa sina vänner heller :'( jag saknar dom faktiskt! Jag har varit hemma sen i fredags och inte träffat någon av mina vänner sen dess hmm tråkigt faktiskt!
Men i morgon så ska jag till skolan i alla fall! Då får jag äntligen träffa mina underbara vänner igen! :D Idag så ska jag göra ett par saker!
  • Tvätta ( håller på )
  • Diska [x]
  • Städa lite i köket
  • Fixa rummet
  • Fixa vardagsrummet
  • Gå ut med hunden!
De är vad jag måste göra innan fyra! :) men men nu så måste jag börja med de där!
Skriver mera sen!
Puss <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



fortfarande sjuk!

Suck! jag är fortfarande sjuk, eller a jag hostar och snorar hela tiden! Annars är det ingen fara, jag gick upp klockan 06,00 i morse för att jag skulle till skolan men tror ni att jag fick de för mamma eller? Svar nej! Jag som verkligen ville dit för en gång skull! Men sånt är livet, min älskling åkte hem med halv åtta bussen :( inte roligt alls ju, jag ville att han skulle vara kvar och gulla med mig :) Men nää, idag så vet jag i alla fall inte vad jag ska göra! Jag är helt ensam hemma, och har liksom ingen att snacka med eller någonting. Känns lite tomt må jag ju säga. Men nu så ska jag ringa min älskling hihi :)
Syns snart!
Puss  <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



650

Strax så ska jag gå till bussen, Ida är så gullig satt hon satte sig på bussen redan när den va på stationen för att åka runt och möta mig :) hihi tack till henne :) <3 Men nu så ska jag sätta på mig jackan och skorna! Ses <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



nyser!!

Hejsan!
Idag så mår jag lite bättre än vad jag gjorde igår, jag ska i alla fall till skolan idag. Första lektionen skippar jag för att jag kan inte åka skridskor när jag är förkyld!.. Efter att min älskling och jag har slutat skolan så ska vi hem till mig, senare ikväll så ska vi hem till mina kusiner för att dom fyller år :D Grattis Linnea som fyllde år för några dagar sen och Grattis till Lovisa som fyller år idag! I alla fall så ska jag snart börj fixa mig för skolan, egentligen så pallar jag inte gå upp dig, men jag känner att jag måste för att annars så missar jag så mycket saker..!
Nej nu måste jag kila!
Vi höres <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



min vackra pojkvän har kommit hem nu :) så nu är jag på glatt humör! Men kanske åker hem idag men vet inte än, jag ska i alla fall sova en stund nu, så får jag se ifall jag blir piggare sen!
puss <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



mår inte så bra!

Hej!
Igår så vaknade jag med snuva, ont i halsen och alldeles seg. Men jag gav mig fan på att jag skulle åka skidor i alla fall, dum som jag va.. Sen så när vi väl kom till skidbacken så fanns det inga skidor kvar så vi fick vänta på att några andra skulle lämna sina. Så vi gick in i värmestugan och satte oss, drack varm choklad och åt en kaka. Sen efter ett tag så gick vi ut och då fanns det skidor till oss. Så vi fixade allting, Ida vågade inte åka första gången för att hon inte åkt på länge. Så jag fick åka första gången. Sen så åkte Ida med upp, och de gick väl ganska bra till slut. För mig gick det jätte bra :) Jag tycker att det gick ganska bra för ida också :] men som sagt efter att vi hade åkt klart så skulle vi GÅ till stationen och de va fan hur jävla långt som helst!  Men när jag kom hem till älsklingen så fick han hälla upp ett varmt bad till mig, jag frös, grät, skaka, hosta och fick lite feber. Efter att jag hade badat så bäddade han ner mig i sängen, och nu i morse när jag vaknade så hade jag lite feber, hosta och snorig. Så mamma sjuk-anmälde mig idag! Tack o Lov!
Men nu så ska jag lägga mig i sängen och kolla på film!
Puss <3



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



alla hjärtans dag!

Hej!
Idag så är det ju alla <3 dag och jag ska "fira" den med min underbara pojkvän!
Han ska få:
  • Massage!
  • Bad med levande ljus
  • Middag
  • HEMLIS!
De är de han ska få, jag har inte så mycket pengar så de får bli lite pyssel ist :) han fick en litet häfte av mig igår som han egentligen skulle fått idag, som är jätte fint, värsta kärleksbrevet :D
Men men nu så måste jag börja fixa mig vi hörs <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



beautiful!

Hej!
Idag så har jag inte gjort mycket alls, lämnade en jacka och en väska till Ellinor, tog en cigg med Robin, suttit vid datorn, badat och snart så ska jag göra en liten hemlis ;) Igår så var vi uppe hos Ellinor o kollade på film, eller asså dom andra kolla på film jag sov :P Hon fixade mina naglar också, haha ganska coola faktiskt.
Men nu så ska jag fixa lite saker, vi hörs <3


Jag just nu!


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



bageri!

Hej Hej!
Idag så ska vi ha bageri i skolan, vilket är jätte roligt. Att få baka från klockan 9,00 till 14,10 är väldigt skoj! Sen efter det så har vi ansvarsfull alkohol hantering. Det är faktiskt också ganska roligt.
Jag vet inte om jag åker hem idag, vi får se de beror på faktiskt.
Men nu måste jag börja fixa mig ska till bussen om några minuter. Men vi hörs :)
puss <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



love!

Hejsan!
Idag är det söndag och jag ska in till Norrtälje senare, idag så ska jag hinna med att;
  • Tvätta
  • Städa
  • Diska
  • Packa
  • Duscha
  • Plugga
Får se om jag hinner allt de där, Sara ringde och väckte mig 20 i 6 i morse, för de hade hänt lite saker. Men sen så lyckades jag iaf somna om skönt de iaf.
I fredags så gjorde jag iknte så mycket. Jag va bara hemma och kolla på sol sidan :) Men min lillebror och min underbara pojkvän <3
I lördags så var jag, isse, Hampus, och Ida, vi hade faktiskt jätte skoijiiit :D Sen så gick jag och Ida upp till Älmsta där vi mötte Denise, och snackade lite för att hon va ledsen! Sen åkte vi med mamma hem igen, och hade lika kul igen, hahahaha ska inte gå in på vad vi gjorde men roligt var det iaf :)
Men nu så ska jag gå och röka och ringa ett samtal, vi syns senare <3 puss <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0