...



Ida jag tycker om dig otroligt mycket
Du är snäll och omtänksam,
När jag är ledsen så får du mig på andra tankar
bara att finnas där och prata med mig,
Även fast vi inte har känt varandra så himla länge
tycker jag verkligen om dig enormt mycket.
Jag kanske inte är världens bästa kompis men jag försöker!

Zandra du är fan de bästa som har hänt mig,
du betyder så himla mycket för mig,
de är nästan obeskrivligt,
Jag vill absolut inte mista dig, jag vet inte vad
jag skulle göra om du försvannn ifrån mig,
Jag är så jävla glad över att jag har dig
jag älskar dig glöm för i helvete inte de


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Roger Lindblad

Vännen snälla kom tillbaka jag saknar dig så otroligt mycket, du är den som fick mig att skratta och le.
Roger Lindblad du är fortfarande världens bästa Roger och de kan ingen ta ifrån dig, de lovar jag.
Jag lovar att stötta dig familj så jävla mycket nu, men de jag inte fattar är varför det just skulle hända dig, varför?
En sån vacker person som du! varför? Varför dör alla för? Varför är de inte sån sjuk jävla pundare istället för personer som man känner?
Roger du är våran Roger våran fina Roger, som är en av de vackraste änglar som finns där uppe! Hoppas att du har de väldigt bra där uppe nu, Jag vet att du läser de här nu, jag vet att du tittar ner på alla oss, jag vet också att du är världens finaste Roger Lindblad!
Vi saknar dig förbannat mycket ska du veta, vi gråter för att du inte finns med oss längre, eller hos mig kommer du ALLTID att finnas.
Roger snälla gör oss en väldigt stor tjänst, snälla snälla snälla KOM TILLBAKA!!!!!!!!! du skulle bara veta hur glada vi skulle bli jag vet inte vart jag skulle ta vägen ifall du kom tillbaka, jag skulle skrika, gråta och springa av lycka.
De går knappt att beskriva hur glad jag skulle bli, mamma micke alla skulle bli så jävla glada,
jag har drömt om dig i fyra dagar nu om att du sätter dig vid mig och säger " Gråt inte snälla jag finns alltid här och  jag kommer inte att dö". De har jag drömt och att du vaknar upp när jag sitter brevid dig, du blir varm helt plötsligt du ställer dig upp och går och sätter dig brevid Lotta och bara håller om henne hårt. Jag änskar verkligen att allt de där var sanning och verklighet! Men tyvär, nej då ISTÄLLET GÅR DU OCH DÖR ROGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAN DIG varför ? snälla kom tillbaka jag ber verkligen dig!!!!!!!!!!  Den här texten är bara till dig och de vet du!

Du ska bara veta hur mycket jag älskar dig! De va lixom du som kom och hämtade mig, de va du som tog hand om oss när Micke hade drukit, de va du som gjorde satt jag och Lotta började garrva på Margonas bröllop, Roger du fick altid oss att le! De är du som är den roliga typen, När jag fick reda på att du va borta så började tårarna spruta jag visste inte vad jag skulle göra, men du du ska bara veta hur mycket du är saknad!

Roger Lindblad

Vi älskar dig, vi saknar dig enormt mycket,
du ska veta att du alltid kommer att
finnas i våra hjärtan!
<3 Rest in peace <3



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Torsdag.

Dagen började jätte bra :) men sen så på lunch rasten så mötte jag Micke och då så stanade han och vände och jag frågade när vi skulle få våra overaller till folkracern. Micke berättar efter de att någonting hemskt hade hänt, och jag frågade såklart vad, men han ville inte säga för att han ville ta de när jag kommer hen i stället, men jag bad om att få veta,


Han berättar sen att Roger VÅRAN FINA ROGER har dött, jag visste inte vart jag skulle ta vägen, våra familjer har stått varandra så himla nära i så många år. Roger Lindblad han som jag träffade på macken igår morse, vi syns va hans sista ord till mig, de kommer jag ALDRIG att glömma.

Roger Lindblad världens bästa Roger!


FAN FAN FAN VARFÖR HAN?????

alla bara dör jag vet inte vad som kommer att hända nu!

Vem dör härnäst då? Jag? Elle? Zandra? Ida? VEM?

Till: Roger Lindblad!

Roger vi älskar dig, du var världens bästa Roger, pappa, vän allt. Du va verkligen en sån person som ställde upp!
Jag kommer ihåg när du kom och hämtade mig när knarkarna var hos oss. Jag glömmer dig aldrig aldrig jag låvar.
Vi alla saknar dig enormt mycket, och vi vill verkligen attdu kommer tillbaka, snälla du skulle göra oss en stor tjänst om du kom tillbaka, jag gråter mina tårar för dig, jag ska tända ljus för dig varje kväll, Jag låvar att stötta DIN familj upp till 1000000000000000% och jag älskar dig, mamma älskar dig Micke älskar dig, ALLA vännen alla!
Kom ihåg att vi saknar dig ENORMT mycket
Vi älskar dig våran kära Roger Lindblad, jag kommer aldrig att glömma dom tiderna med dig! <3



<3 Roger Lindblad



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Onsdag:)

hej hej nu sitter jag i solans rum igen, och jag sitter med Zandra och Kerstin, :) efter skolan så ska jag till Madde och käka köttfärssås, :):) så gott så gott men jag skriver mer i kväll måste lifta hejsvejs :)


PS JAG ÄLSKAR MINA UNDERBARA KOMPISAR <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Helgen!

Fredagen var skit rolig jag hade jätte roligt med Emma, hon är tamme fan världens bästa Emma.,
Först så åkte jag upp med Micke och Asklöv till Älmsta fast jag skulle igentligen ta bussen men Micke hade mina pengar och han va inte hemma, han va på väg hem från Tony och när han väl kom hem så hade bussen redan kommit:/
När jag kom upp till Älmsta så ropade jag på Johan och Robert och så började jag snacka med dom och sen kom Daniel och så snackade vi och sen så köpte han cigg till mig, Sen så kom mina favoriter Ida och Zandra <3 och Ragge, Jimmt och Ronja och Nickolina, eller hur de stavas, så jag gick till Linus och Emma, När Linus och Emma var klara så åkte vi först ica och jag och Emma sprang in på ica hehe och vi tog en cola och två hallonsodrar ^^ hehe Linus, Johan och Simon gjorce sina saker inne på ica vet inte vad, köpte väl någonting förmodar jag.

När linus kom ut från Ica så skulle jag, Emma, Linus, Johan och SImon tränga oss in i bilden jag fick sitta i Simons knä för att Linus hade massa saker i baksätet ^^ Vi åkte ner till darget, Linus tog sin dricka och då gjorde jag oxå de^^ sen så gick vi in och jag köpte gårdskort :D Sen när jag och Emma satte oss i bilen och lyssnade på musik så skulle jag visa henne vad jag gjorde när jag var liten, så jag stoppade i ett av mina fingrar i glasflaskan, och tro de eller ej jag fasnade i den där jävla flaskan och Emma pröva att dra men de gick inte Simon prövade men de funka inte så jag gick ut och ställde mig på trappan och vände uppochner på flaskan då kom mitt finger ut iaf^^ haha ont gjorde de och jag kommer inte att göra så igen kan jag juh säga med en gång, Sen så köpte jag en macka och en dricka, efter ett tag så började jag och Emma spela Chicagooo, och först så använde vi den röda kortleken men jag fick ALDRIG någonting så Emma låg typ på 20-25 poäng och jag på 0 så de va inte så kul, jag blev lite sur och böt kortlek och vem tror du vinner? Jo jaa :D´då blev Emma sur så att vi körde en omgång till och då så vann jag hon hade två poäng ifrån att vinna och då får jag fyra damer och en kung och dåligt proffsig man kände sig efter de då njooo inte lite heller, När vi hade spelat klart så drog vi till busstationen där man möter Zandra, Ida, Daniel, Marcus, ROBERT som va lite rak han, Johan, Adam och ragge och alla, och Robert var jätte jobbig kan jag juh säga han ba: ja vill röka, snälla kan jag få röka?. jätte vidrig va han kan jag juh säga Ida Zandra och Robert va nog dom ända som va lite fulla eller ja Robert va juh "inte" så full, haha okej han va jävligt full..

Jag och Johan gick och hämtade hans mamma för att han va så jävla jobbig och alla typ hotade han med stryk. Han vägrade att gå hem så hans mamma kom ner till busstationen och hjälpte han hem, Jag och Johan kände oss jätte taskiga men vad skulle vi göra? Han va juh ändå så jävla full., Sen så åkte jag Emma Sanna Linus Simon och Johan ner till draget och åt en macka och drack lite cola, Sen så gick skulle Emma och Linus åka så jag kramade dom och sa hej då, sen så följde jag med Johan och Sanna och Simon ner till bussen, Johan fick låna en cigg av min för att han ville ha en när han kom hem, och de va juh fan okej, sen kom mamma och hon stannade och snackade med Gunilla sen så åkte vi hem.

Och i Lördags så va jag på 1års kalas, och jag fick träffa Hanna-Sara och Linnea och Lovisa och alla dom roliga typerna, sen så böjade jag bråka med mamma men de varade inte så himla länge, och sen så när vi skulle åka hem så stannade mamma hos Kicki eller hur de stavas, och började snacka med henne typ en kvart, fr att först innan vi skulle åka hem så sa hon till mig och Dennis att vi skulle klä på oss och sätta oss i bilden men där satt man typ i 20 minuter innan hon kom, men i alla fall, Vi kom inte hem förens halv 6 och vi åkte typ halv 5 eller nått sånt, lååååång tid tog de i alla fall, men senare på kvällen så hade jag ingenting att göra så jag va hemma hela kvällen, hade jätte roligt jag kollade på spruttway, när Andereas Jonssson åkte ut, fy fan vad sur jag blev men inte för att jag är intresserad av sånt men de va fan kul att kolla på, och Idag vet jag inte vad jag ska göra, någonting kul förmodar jag i alla fall, men nu ska jag käka frukost, men vi syns puss och pill vart du vill ;) <33




P.S Jag älskar Emma Ida och Zandra och Sazz <33 



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Torsdag (;

I morrse så försov jag mig, jag hade tio minuter på mig att kläpåmig och
ta medecinen och borsta tänerna och allting ^^ idag har jag inge smink på mig för att jag inte hann., klockan 08.00 så hade vi prov i NO kemi as tråkit men de va bara 4frågor satt de va juh bra iaf, jag gjorde alla men fattade inte så himla mkt, sen hade vi rast och nu sitter jag med Idaaa (: och tråar och skrattar, jag skriver om ADHD i min artikelll, vi lyssnar på musik oxå de är rätt NICE hehe (:  Jag och Ida ska äta lunch tillsammans :) kul :D De är köttbullar och makaroner :D min och Idas mat :P hehe

De regnar idag och de va fullmåne igår igen så att man börjar fan undra asså för att nu har de varit de i fyra dagar i rad de är fan kusligt hehee nej men inte kusligt men de är lite skummmt men men så kan livet vara ibland:P
Vi slutar om ett tag och då SKA maten räcka som den inte gjorde i tisdags för att dom hade kokat förlite ris, (jävla idioter)
Jag börjar fan tröttna på att fängelset får bättre mat än vad vi får, va fan dom har juh gjort fuckade saker in sit liv så att dom förtjänar inte att få så bra mat som dom får, jag fattar inte att dom får bättre mat än oss, jag lackar fanm lök snart ( snott de ordet av Emma :D ),
 
skolmaten har blivit äckligt förra veckan så fick vi GRÖT vilken jävla lunch va? nej precis va fan ska inte vi bli mätta? Vad fan ger dom oss GRÖT för då?:O asså shiit de fatar jag inte seriöst, skolmaten är fan sämre än vad kattmaten är, hur dåligt är inte de då? Jag tänker fan gå till botten med de här haha nej men jag gbörjar fan tröttna på någonting som borde vara självklar och inte sitta och fundera på saken., Titta bara på hur dom gör maten, de är fan äckligt asså., våra pannkakor är juh fan hårda, ska inte dom vara mjuka? De trodde jag i alla fall men så var de antagligen inte, om det står att vi ska få grädde till pannkakorna ska vi inte få de då? Dom får väll tänka på att nästan alla tycker om pannkakor, och göra lite mera grädde, men nej skolan har inte tillräckligt mycket pengar för att de ska gå, hahaha får inte skolan pengar för att vi går i den? Ehhm jo de sägs så iaf och då snackar de om att skolan inte har några pengar men va fan ska vi straffas för de? ehhm naaaj skulle inte tro de, jag är så jävla trött på den här skiten, maten smakar fan SKIT rent utsakt förlåt men jag var bara tvungen att säga de här :P

Men men tillbaka till verkligheten., nu sitter vi fortfarande här, och vi båda är klara men artiken.,

men ska lifta nu va men puss på er <3





P.S Ida Öhman och Zandra Andersson jag ÄLSKAR ER <3



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



ASSÅ SÅ JÄVLA SNYGG

Justin Timberlake är så hemla snygg het sexig asså han är allting en kille kan ha

ÄLSKAR HAN <3


Justin Timberlake


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Tisdag!

Hej hej!

Nu sitter jag med Victoria, vi har STÖD ^^
De är kul ( kanske inte )
Vi hade Engelska prov direkt när vi började i skolan idag, det hade jag totalt glömt bort.
Det gick inte så bra tror jag :/ gjorde inte ens mkt, men men så kan de juh tyvär vara :P^^
Ida va på jätte jätte jätte dåligt humör men nu är hon på jätte bra humör :D de är tur de iaf!
Jag kanske ska följa med Ida hem idag för att hennes pappa fyller år :P^^ GRATTIS PÅ JERKER :D
Sen ska jag väl hem och ha tråkit som vanligt :P men men nu ska jag fortsätta med de jag håller på med men vi syns hej då! <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Måndag!

Idag så hade vi gymnastik de första vi hade., Och de va basket:P de va fan rätt kul.
Sen så hade vi musik och där fick vi lära oss att spela Gittarr:P hehe de va faktist kul de me., efter de så hade vi SO de va fanemej inte roligt ( kanske lite då ) Sen hade vi LUNCH maten va sådär faktist våran mat är inte lika god som den va förut. Efter lunchen så hade vi svenska, och de spökade fan i Solans rum för att när vi satt och "läste" så öppnades lådan, vi stängde den och satte oss ner igen och efter typ 10 sekunder så öppnades den igen ( mysko ) :P^^
Efter de så hade vi matte trodde jag men de hade vi juh inte, vi hade fan NO rätt kul ( not ) vi skulle bara översätta!
Och jag har lixom haft ont i huvet hela jävla dagen, de är fan sjukt!
Och nu sitter jag bara här och har tråkit, funderar på att gå ut i några minuter och göra mina behov:P^^


P.S Jag vill bara säga att jag älskar er Ida & Zandra <3



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



ASSÅ SHIIIT

Asså vet du hur mycke jag hatar dig?
I sånna fall så får du veta de nu!
Du är så jävla äcklig och falsk, du är en HORA som knullar med allt och alla, du är så jävla omogen som tror att hon är så jävla snygg, du säger att jag är ful, och de vet jag att jag är oxå med jag står iaf för de., Du är FUL och kommer alltid att vara de oxå! + ATT DU ÄR EN FET ÄCKLIG GRIS SOM LUKTAR ILLA., du utnyttttjar bara folk, men de är tur att jag inte är kompis med dig för att då hade jag tagit livet av mig seriöst... Ville bara säga de man ha en bra dag hej då!


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Jag vill bara säga hur mycket jag älskar dig!

Mamma du är de bästa som finns.
Det är du som får mig att må bra, de är du som får mig att sköta mig, du är en sån som alla borde HA
Mamma jag älskar dig så sjukt mycket
Tack För Att Du Finns <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Lördag!

Hej hej, i morrse så mötte jag Zandra uppe i älmsta för att hon sov hos Marcus ^^ När jag mötte henne så gick vi först in på ica för att hon skulle ha tuggummin och sen så gick vi in på McArvid för att vi skulle dricka, vi snackade med Sofia en liten stund där inne också ( de va trevligt ). Sen så satt vi på busstationen och rökte och snackade med Adam om gårdagen ( hehe ) xD. Sen så gick vi från Älmsta hem till Zandra sen så åt vi en jättegod efterätt, efter de så satt vi i Zandras rum och snackade och lite så, Sen när hennes föräldrar hade åkt så gick vi ut och rökte.,  sen så va jag tvungen att cykla hem för att jag skulle passa hundarna för att Micke och Hampus skulle på fotbollsavslutning. När jag kom hem så satte jag mig vid datorn kollade lite på tv släppte ut hundarna och nu sitter jag med en ansiktsmask^^ jätte skönt faktist man känner sig rätt fin ( hehe skoj ) jag tänkte måla mina naglar och lite sånt också. Därefter tänkte jag ringa Ida min kära dammsligaristiskagumma :) de ordet har jag kommit på själv :P ( känner mig hedrad ) men men snacka lite med henne och efter de om Zandra har ringt då så ska jag vara med henne :D.
Jag tror att vi ska åka upp till Älmsta, och umgås med lite folk där, om dom inte är bakis vill säga :P 

Hej då ska dra :) <3MYDIDE


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Fredag 10/10

Igår började kvällen rätt bra, vi hade kul i början och sen när jag skulle gå till draget så kunde jag inte komma in för att jag var tvungen att betala och jag hade inga pengar med mig :/ lite segt iaf, Så jag stog och pratade med min kära Emma och Linus :) skoj faktist ^^ Vi stog och pratade en bra stund ^^ Sen så gick jag och Emma för att Linus låste in sig i bilen med Ivar och vägra släppa in Emma, Sen så gömde vi oss haha för Linus för att han skulle tro att vi hade dragit, bakom möbelaffären stog vi, jag va tvungen att pissa så jag ställde mig typ 2meter ifrån Emma haha sen så stog vi där och pratade. Sen kom då våran kära Linus som var lite sur för att Emma inte svarade i mobilen satt han ringde mig ist, sen så skulle dom åka, satt jag gick ner till Scenen där Victoria, Vikkan, Zandra, Ragge, Adam, Johan, Robban, Jimmy och Jag, Ida var sur man vet inte varför så hon drog, Sen så försökte alla typ ringa henne men hon svarade inte, men sen när jag försökte så svarade hon och berättade för mig vart hon var, men hon skulle snart åka hem.

När Ida drog blev det faktist inte lika kul om jag ska vara ärlig, de blev typ bråk och massa jävla onödiga skit saker, men men så kan de juh vara nä folk dricker, Jag, Johan och Robban drog lite längre bort för att vi inte orkade med dom som spelade fulla :/ Så vi satt och snackade lite om allt möjligt ( lite trevligt faktist ) sen efter ett tag så kom Victoria och Vikkan och Zandra till oss, och då så snackade vi i typ 2 minuter sen så drog vi allihopa och skulle ta hand om Ragge och Jimmy men men sen så drog vi för att leta efter Ida innan jag fick reda på vart hon var, vi kom till Zandras bror Jimmy där dom va, hehe^^ lite skoj att vi hamnade just där:P Zandra tog ut Jennifer för att snacka med bara henne, då gick jag, Johan och Robban till en bänk och satt där och väntade på dom andra, vi gick tillbaka till scenen och där satt Emma och Malin :) Ragge satt och sa att han ville ha sex med henne och att han gillade henne och hon var så fin så fin tyckte han :P haha nu har vi någonting att mobba han för på måndag hehe^^ i satt bara och skrattade åt han, men sen började han snacka om va Jimmy var och att han ville att han skulle komma tillbaka ^^ för att han och Danne och  Ivar va och snackade lite granna:P

Jag skulle åka hem vid 10 för att mamma skulle upp och jobba idag, sen så började Victoria gråta för att hon tydligen saknadeen kille men jag vet inte vem de är, någon från stan tror jag^^ men men så kan de vara om man är tjej^^:P och om man är kille:P Så Zandra stog och tröstade henne och Vikkan stog och snackade med snubben Victoria saknar, och jag och Johan gick efter dom och sen så gick vi till bron för att vänta på min låtsas pappa som skulle hämta mig, Jag ville låna en cigg av Zandra men fick inte de, men men så kan de vara med ONYKTRA PERSONER, haha men men, Vi gick till Ragge senare som va vid kaminaffären vi satt där med Ragge, Robban, Johan, Vikkan, Victoria, Zandra och jag^^ vi hade inte så kul rätt dålig stämmning om jag inte minns helt fel ^^ men men sen så åkte jag hem och kollade på tv sen så slockande jag i min säng! De är vad jag gjorde i går kväll, och Idag ska  jag förmodligen vara med Zandra uppe i älmsta hehe ^^ men nu ska jag dra puss och pill vart du vill ;) <3



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Denna dag^^

Ikväll så ska jag träffa min favorit Emma ;D fett nice jöh!
Sen så ska jag till draget och vara med Zandra och Ida tror jag ^^
eller ja jag får juh hoppas på de iaf:P^^
I morrn så ska alla typ fira mig för att jag har fyllt år ( GRATTIS TILL MIG )
, min födelse dag blev rent åt helvete ska jag säga er! jag låvar asså de va inte ens kul att fylla år :( men jag fick iaf fina saker ^^ de va iaf kul att få presenter ^^ men men jag ska ta min medecin om typ 2 minuter så jag ska typ skynda mig lite granna nu^^ :P men ska dra nu puss och pill var du vill <3



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Fredag!!!

Idag så har jag varit på BUP ( AS TRÅKIIIT ) vi snackade om min medecin och hur jag har det med kompisarna och lite sånna saker, men just nu så saknar jag mina vänner som är i skolan ( dom har säkert kul men iaf )
Ídag kommer massa bajskorvar hit ( palla dom ) och massa vitlökar ^^ inte rasistiskt sätt!
Jag pallar inte HAN iaf han är äcklig, skabbig, och extremt FUL jaja han har juh muskler^^ hehhehehehehhhhaaaaaaaaaa SKOIJA!!!!

Snart så ska jag städa bilen och sen så ska jag gå ut och gå med hunden ( SUCK ) men de är faktist rätt skoij om man tänker efter jaa viserligen så kan juh jag inte tänka efter för att jag inte har ngt att tänka med, men om jag skulle ha de så skulle jag kunna göra de^^ heh
Asså jag vet inte vad jag snackar om men de bli nog bra ska ni se ^^

Senare så kommer några 08:or heh^^ men dom är faktist roliga :P^^ (:

Men men senare ska jag på draget oxå ^^ fuuunn ^^ jao mannen men nu ska jag gå ut och göra mina behov puss och pill vart du vill ^^ <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0