Teori!

Hejhej!
Just nu så sitter jag i skolan och pluggar lite teori, ska egentligen ha kök men eftersom att jag är förkyld så känner jag att det inte är någon ideé att jag är i köket. Kan ju faktiskt råka smitta ner gästerna som kommer och äter.. Ida min sköna böna är inte i skolan idag heller hon va inte här i måndags och inte igår :( Men hoppas hon kommer tillbaka snart, är faktiskt väldigt tråkigt utan henne!!
Men iaf, efter att jag är klar med teorin så ska jag ha arbetsmiljö och säkerhet med Katarina, ganska intressant faktiskt. Sen så slutar jag, " gud så skönt " jag tycker att vi går alldeles för långa dagar, från måndag till onsdag så går vi till 16,10 drygt må jag säga. Men sånt är livet.. Det är  bara ett och ett halvt år kvar sen är det äntligen slut. :D yeeeeej längtar!!!

Nej nu så måste jag plugga vidare men vi höres..
Puss!
Byebye!



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Är hemma och sjuk!

BLÄ! Jag hatar faktiskt att vara sjuk, man har faktiskt ingenting att göra om dagarna förutom att städa! Å det blir faktiskt inte så roligt i slutändan om jag ska vara ärlig!
Jag ville faktiskt stanna hemma idag men sen insåg jag att det kanske inte var så smart! Iof så är jag ju sjuk, men iaf! Jag hade faktiskt hellre velat gått till skolan än att bara sitta hemma, och speciellt nu när vi inte har något vatten! Kan alltså inte göra ett piss! Det går ju knappt att städa om man behöver en trasa och den ska ju vara blöt kan inte torka golvet för det behöver man vatten till, jag kan inte laga någon mat! VÄRDELÖST..!
Men men sånt ät livet! 
Nu måste jag plugga lite faktiskt :)
så hörs vi sen :)
Pusspuss!
Byebye!


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0