Förlåt!

Förlåt!

Jag vet att jag gjorde fel men förlåt vad mer ska jag göra än att säga förlåt? Snälla godta det då oxå.. Snälla jag ber...


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 1



Utkast: Hej! ...

Hej!

Idag har jag varit med Carin & Sazz :D och snart ska jag till min kära bror i Hallstavik och bada och ha de jätte roligt med han^^ På söndag så ska jag till Rimbo och spela teater ( jag har fått rollen som Peter Pan ) :D På måndag ska jag åka till stockholm med min bror Fredrik och med en kille som heter Gustav och gå på stan & äta och spela lite biillljard ( haha fett kul ) sen ska jag tebax till Rimbo och sova där.. De ska bli så jävla kul... :)
Jag trodde att Sommarlovet skulle bli skit tråkiit men de blir fan rolig asså... Jag och mamma ska oxå åka in till stan och handla någon dag :D Sen så ska vi antingen till Paris till Disneyland eller så drar vi till Lisssseberg :D:D jag har aldrig varit på disneyland eller Liissseberg de ska bli så jävla kul.. Sen så ska jag och min bästa kompis åka till Täby och handla lite saker :D FAN VAD JAG LÄNGTA EFTER DOM HÄR DAGARNA..... :D:D  men nu måste jag dra och packa lite men vi hörs puss på er :)



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0