VÄNNEN

rl
Jag ser dig när jag blundar
Jag ser dig när jag ser
Jag ser dig när jag sover
men jag ser dig aldrig mer

Jag saknar dig vännen, jag kommer alltid att göra det alltid, lita på mig.
Du kommer alltid att ha en av dom störta platserna i mitt hjärt ♥
Roger jag vet att du kommer att komma till mig snart, Du kommer att klappa mig på kinden och säga "Varför gråter du? jag finns här och jag kommer aldrig att lämna dig Felicia. Du vet att jag finns här för dig om det är någonting, Det är bara att du ringer mig ." Jag vet de, Jag känner det på mig.

A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.

I don't wanna waste the weekend,
If you don't love me, pretend
A few more hours, then it's time to go.
As my train rolls down the East Coast,
I wonder how you'll keep warm.
It's too late to cry, too broken to move on.

And still I can't let you be,
Most nights I hardly sleep.
Don't take what you don't need from me.

It´s just s drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.

Misplaced trust and old friends,
Never counting regrets,
By the grace of God, I do not rest at all.
New England as the leaves change;
The last excuse that I'll claim,
I was a boy who loved a woman like a little girl.

And still I can't let you be,
Most nights I hardly sleep,
Don't take what you don't need from me.

It´s just s drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my

Heaven doesn't seem far away anymore no no.
Heaven doesn't seem far away.
Heaven doesn't seem far away anymore no no.
Heaven doesn't seem far away.

A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.
You are my heaven

Den här låten är till dig vännen.
Jag kan bara inte fatta att du är borta. Jag vet att du finns här, för att de här skulle aldrig hända dig aldrig... Jag saknar dig så jävla mycket jag gör verkligen de. Jag skojar faktist inte!!!
Roger Lindblad †
1963-10-14
           -
2008-10-22

Snälla kom tillbaka snälla :'( ♥



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Onsdag.

Nu sitter jag i Solans klassrum med Ellinor :D vi båda är så jävla irreterade på klassens dunderfjårtis Victoria. Hon sitter bara och snackar massa jävla skit och står inte får någonting hon säger. seriöst vad är det för fel på människan?! ;O jag blir fan as lack. Jag, Elle och Ida är osams med Sandra men förde så behöver inte Victoria och Victoria sitta och snacka massa jävla skit om mig ;O och faktist så kan man inte lita på någon utav dom för 5 öre ens, Dom skvallrar allting man säger. Dom tänder bara på småbarn fy fan vad äckliga dom är, jag hatar dom!

Jag och Elle har varit rätt glada ( not ) idag. heh^^ jag vet att Sandras bror är lack på mig elle och Ida oxå men dom behöver  fan inte sitta och snacka massa jävla skit och grejor. Fan de här är fan FELIT, allting har blivit så jävla fel, det är någonting som inte stämmer nu längre allting har bara blivit konstigt alla har blivit anorlunda.
menmen så kan det vara ^^

jag skriver mera snart puss på er :) <3



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



¨_¨

Nu så ska jag berätta hur jävla fucking surig jag är!

För de första så är Solan är helt jävla dum i huvet, först så säger hon att de gick bra för mig på provet och nu at jag typ fick IG jag är seriöst lack, men men nu sitter jag i Solans rum med Ida och Sandra och Elle. Sandra och jag sitter vid en dator och Ida ritar av Daniel HEH^^ haha han blir så vacker så vacker.
Och vi har de jätte skojig + att Idag ska jag kanske till Rogers grav iaf vad jag hade tänkt mig, om de går som jag vill så kommer jag att åka dit (:

Ida skrattar
och har as kulit och jag sitter här och SÖRJER ÖVER MIN BLYGLÄPP MÄÄÄHÄÄ : ::::( haha näääje men jag skojar bara heh^^ Idag så ska jag skrika coh brka och bada och ha kul och skratta xD nähä men men men men men men men men men men men men men men men men mänmänmänmänmänmänmänmänmänmänmänmänmänmänmänmnmänmnämnmänämnämnämnämnämnmnä  asså jag har fan otroligt jävla tråkit idag asså XD hej svejs syns någon annan gång :) puss och pill vart ni vill !


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Yääz..!

Onsdag 5/9-08

I går så var jag hemma från skolan och de  va min lillebror oxå, han orkade inte gå till skolan, ( lite muppit ) men ändå, så vi satt hemma och väntade på att mamma skulle komma hem för att hon va hos Lotta..
Så vi satt typ vid datorn hela dagen och tråkade lite!

Idag ( Torsdag 6/9-08 )
Så var jag i skolan, först så skulle vi alla 9:or samlas i Anitas klassrum för att typ gå igenom massa skit men jag, Ida, Zandra och Elle behövde inte de för att vi låg efter i andra ämnen som vi skulle plugga istället, så jag och alla vi som satt där inne pluggade i dom ämnerna vi behövde men Solan.
Men jag, Elle, Zandra och Ida fick göra svenska prov ( gick faktist ganska bra )
Sen efter de så pluggade jag SO ( första världskriget )
rätt skoij faktist ^^ :)
Sen så efter lunchen så va de Lucia träning för dom som ville vara mäh ( och jag SKA bli lucia ) heh^^
Vi va där från klockan 12 till 14 de va rätt skoij typ hela skolan va där:P
Sen kom Leif eller nått sånt och sa att vi skulle säga HALLÅ typ as högt och skit men asså de va AS KUL ( men de va roligare live )
hehe sen så nu sitter jag bara här och funderar på att skriva en uppsats om första världskriget ^^ men ska dra puss på er!

P.S Hade skit roligt med er idag tjejer =)<3 Elle, Zandra och Ida m.m puss på er och glöm för i helvete inte att jag Älskar Er! <3



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



(:

Jag hade lite kul med min lille bror :)

Jag och Hapus

<3

IdaMariaEriksdotterÖhman<3
Tack för att du finns <3

IF

My B-Friend <3


KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0



Från Torsdag till Tisdag

Torsdag

I Torsdags så var jag i Norrtälje med min lillebror Dennis ( 94:a )
Han följde med mig för att jag skulle till tandläkarn, men de blev juh inte riktigt som planerat!
Först så tog vi ett bussen från busstationen i Älmsta till Norrtälje, När vi kom in i Norrtälje
så gick vi först till banken och sen ner på stan.
Vi gick till H&M för att jag skulle köpa en ny BH, jag gick och kollade lite smått sådär på alla möjliga olika BH:ar när jag försökte få Dennis att hjälpa mig att välja så blev han typ sur, inte sur men han vägrade och tyckte att de va larvigt.
Jag blav faktist lite smått irriterad, men tillslut så fan jag den BH jag ville ha, fan så himla fin tänkte jag fan va fin :) lixom bara min heh ^^ inte riktigt så men nästan,
men iaf efter att jag hade köpt BH:n så gick vi och fikade någonstans i Norrtälje vet inte vart men de va gott och fint tyckte jag och Dennis iaf,  Vi satt där ungefär i ja va kan de va 45 minuter kanske,  Sen gick vi till Expert för att jag skulle köpa ett mobil skydd. Sen gick vi till Åhlens och köpte ett par håssor, eller ja vad de nu heter, Sen ringde jag min favorit Sara för att hon sms:a mig och sa att jag skulle ringa henne, vi möttes utanför Åhlens och sen så gick vi till Tandläkarn vi kom dit 15,25 och skulle vara där 15,40 när klockan är 16,05 så får jag gå fram till receptionen för att hon sa mitt namn därifrån, " Är du tandläkarrädd? ". frågar hon, Nej svarade jag nej men de står de här, oj nej förlåt jag såg fel :S va hon nu menade med de, hon sa att de va någonting som inte stämmmde inne hos tandläkarn så hon undrade om jag skulle kunna sitta kvar och vänta, men jag sa att jag skulle passa en buss som gick 16,20 okej sa hon, Hon hämtar fyra tandborstar och jag får välja två jag tar en ljusrosa och en ljusgrön, ojojoj vad arg jag blev, jag hade bara lust att ställa mig och skirka " JÄVLA TANDLÄKARJÄVEL " men de gjorde jag inte, men hur seriöst är det? va? Nu har jag lixom fått ändra tid fyra gånger sen i augusti, de är fan inte bra för att jag ska juh fan borra!
Nej usch.
Men iaf efter att vi gick från tandläkarn så följde vi med Sara till BUP och sen satt vi där ute och rökte och snackade, vi åkte hissen med henne och sen så åkte vi ner igen och började gå mot busstationen, när vi kommer dit så åker den bussen men de va faktist tur för att vi skulle ändå inte komma hela vägen hem om vi skulle ha tagit den bussen.
Vi gick in på pressbyrån och köpte en dricka och lite godis.
Sen gick vi till baksidan av busstationen och vi skulle vänta tills bussen gick klockan 17,00 men då kom jag på att vi kunde ringa Micke ( min låtsas pappa )
Jag ringde han och frågade var han va, I Norrtälje svarar han okej säger jag kom och hämta mig och Dennis då ( Dennis riktiga pappa ) Han kom och hämta oss och jag berättade för han vad som hade hänt den dagen,
När vi kom hem så va mamma på bra humör :) vilket hon inte är så ofta så de va väldigt kul faktist!
Micke skulle åka och jobba nästan direkt när han kom hem från jobbet han jobbar hela tiden tycker jag. Dennis skulle åka med han för att de bara var Micke och Johan som skulle jobba!


Fredag

I Fredags så skulle jag åka till Rimbo och Dennis skulle åka hem till sim kära mamma.
Jag vaknade ungefär vid klockan 09,58 jag böt kläder och borstade håret och gick å käkade frukost och sen så gick jag direkt till toan och borstade mina tänder, efter de så gick jag ocg vilade och glodde på film till klockan va ungefär 12,30 då jag va tvungen att väcka Dennis som va så otroligt trött efter gårdagen, han hade jobbat en mycket lågt och kall natt heh^^ Han va arg och grinig  för att han kom hem klockan 06,30 på morgonen, Dennis gick upp han åt frukost och sen va de klart, jo han borstade sina tänder förstås!
Micke berättar att vi hade sålt Golfen och han som har köpt bilden skulle komma hit till oss och lömna pengarna och skriva på massa olika papper!
Så Micke skulle kunna köra ner Dennis till Hevrödal i stället för att han skulle behöva åka buss!
Jag tänkte att jag åker med dom ner med mina grejor och sen när vi åker hem igen så åker vi direkt upp till älmsta (: jag tyckte att de va en smart idee! :) Men när jag kom till Hevrödal så fick jag träffa min älsklings syster ( har bara en men ändå ) :) de va kul faktist, men sen så skulle vi åka och när jag kom till stationen så sprang jag och kissa bakom en buske, men titta vem som kommer jo Sofia kom :) Vi gick till banken för att hon skulle göra någonting men vet inte vad!
Sen satte vi oss och rökte och vi snackde lite och sådär. Hon skulle till Åkersberga med en kompis.
Jag satt med Henne och hennes kompis som heter Jessica, jag skulle juh till Rimbo så i Norrtälje satt jag med dom och väntade på deras buss och sen så när den kom så gick jag till min busshållsplats och väntade på min buss!
När jag kom till Rimbo så hämtade Jerry mig ( min kontakt pappa )
Sen när jag kom till Plogvägen så kramade jag Elin och Fredde Nilla, jag såg att en till tjej med blont hår stog och lagade mat så tänkte jag " shiit en ny fosterplaserad till OMG :O " efter ett tag så står hon bakom mig och bara glor, jag vände mig om och där stå MARIA MÄTSELÄ :D:D:D:D asså vet ni hur glad jag bläv eller? asså shiit :) Asså jag bläv så jävla glad för att jag har lixom inte träffat henne på jag vet inte hur länge :) HEH^^
Vi spelade Plump och Yatzy och hade de jätte trevligt :)


Lördag

I Lördags så sov jag till typ elva och sen så åkte vi ner och handlade lite och så,Vi spelade som vanligt och jag och Maria gick ut och gick i elljusspåret 5km de va rätt trevligt faktist!
Hela lördagen va tråkig och rolig :P


Söndag

I Söndags så skulle Maria åka hem fast hon åkte klockan 13,50 kom hennes buss, från Uppsala till Östersund "/ kanske lite långt men de va bra :) De va riktigt skönt att träffa henne, men iaf så stog vi med henne tills bussen kom!
Sen åkte vi tillbaka till Rimbo och va där käka någon thailändsk mat as god faktist(:
Sen så packade jag för att jag skulle åka hem, Elin följde med i bilen hem till mig(: De va Jerry som körde hem mig! När vi kom till Tolvmansgården så sa jag hej då till Jerry och sen så följde Elin med in och kollade hur jag bodde och hon gick på toan oxå! Sen så ringde jag Zandra och sen så sa jag hejdå till Elin. Jag mötte Zandra och gick hem till mig och vi satte oss och rökte först och sen då skulle vi kolla på "Tina Turner" men vi han inte kolla på hela den filmen för att hon skulle hem!


Måndag

I Måndags så var jag hemma för att jag va sjuk, mamma ville att jag skulle gå till läkarstationen och kolla vad de kunde vara för fel på mig, jag gick dit och jag fick ta blodprov i fingret men de visade ingenting, så jag skulle åka in och röntga mig ist. men vi åkte inte in just den dagen för att han sa att jag kunde åka in någon annan dag. Sen så åkte vi och handlade lite granna och så.Sen så åkte vi hem och jag gick först till datorn en sväng och sen så gick jag och lag mig och kollade på film ( Bridget Jones ) eller nått sånt heter den ( AS BRA FAN ) sen kom Hampus hem min lillebror och han lag sig brevid mig och kollade tillsammans med mig men vi böt film till hans favorit Mr Bean heh^^ vi låg där ett bra tag och sen så käka vi och kollade på film och sen så gick jag och lag mig ( gick ut och rökte ibland oxå )


Tisdag

Idag så va jag till Norrtälje med mamma först så var vi på BUP först så funkade det ganska bra men sen så bröt jag ihop och blev as förbannad, för att dom började snacka om sånna saker som jag inte ville, efter de så gick vi till sjukhuset och där fick vi sitta och vänta på att jag skulle få komma in, sen så kom jag in. Först så ville dom att hela min överkropp skulle vara helt naken men de ville inte jag så jag tog av mig BH:n och hade min tröja över! De gick faktist bra, dom skickar svaren någon gång i veckan, vill fan se dom asså.!
Sen så åkte vi till Coop där jag fick springa in och köpa munkar samtidigt så snackade jag i telefon med min söta favorit Ida :)<3 köpte tio stycken för 50kr de va fan ett bra pris tycker jag.
Sen så skulle vi åka hem men mamma ville svänga förbi Lotta och "Roger" för att se hur dom mådde och så.
När vi kom dit så de första vi såg va Tomas asså han såg så himla ledsen ut fast de kan jag ju förstå men asså de gör ont att se han så ledsen eftersom att jag har känt han så himla länge :( asså och att se Lotta va inte heller så himla kul. Men att se henne stå på sina egna ben och att orka prata med Mamma känns väldigt bra iaf!
Men jag va tvunden att sitta kvar i bilen för att mamma och Lotta behövde prata. Jag satt i bilen i 45 minuter och hade väldigt tråkit!
Sen så åkte vi och hämtade Hampus och sen hem och nu så sitter jag vid datorn men jag orkar inte skriva mera nu men God Natt allihopa :D<3



KATEGORI: Allmänt - KOMMENTARER: 0